18 / 04 / 2024

TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatı bitiyor!

TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatı bitiyor!

Ankara Etimesgut Belediyesinin, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek.



Ankara Etimesgut Belediyesinin, Yukarı Yurtçu Mahallesi  TOKİ  Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Tesisin kaba inşaatı tamamlanırken çevresine modern bir park inşa ediliyor. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek. Merkeze gelenler spor sonrasında sauna ve fin hamamı keyfi de yaşayacaklar. Açık alan spor aletlerinin de yer alacağı merkez, park ve yeşil alan düzenlemesiyle daha modern bir görünüme kavuşacak. Tesisin etrafındaki parkın yapımı da devam ediyor. Belediye personeli tarafından yapılan parka yürüme yolları ve oturma alanlarıyla yeşil alanlar yapılıyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, spor merkezi ve yeşil alanların Yukarı Yurtçu Mahallesi için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, bu tesis ve yeşil alan çalışmasının bu ihtiyacı önemli ölçüde karşılayacağını söyledi. Demirel, spor merkezini en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacaklarını ifade etti.



Ticari Hayat




Haber Anadolu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Etimesgut Belediyesi'nin, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Tesisin kaba inşaatı tamamlanırken çevresine modern bir park inşa ediliyor. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek. Merkeze gelenler spor sonrasında sauna ve lin hamamı keyfi de yaşayacaklar. Açık alan spor aletlerinin de yer alacağı merkez. park ve yeşil alan düzenlemesiyle daha modern bir görünüme kavuşacak. Tesisin etrafındaki parkın yapımı da devam ediyor. Belediye personeli tarafından yapılan parka yürüme yolları ve oturma alanlarıyla yeşil alanlar yapılıyor. 



Hakan AYDEDE/Anadolu


Geri Dön