19 / 04 / 2024

TOKİ yetkileri Buluncak'ta zemin etüdü yaptı!

TOKİ yetkileri Buluncak'ta zemin etüdü yaptı!

Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın TOKİ yetkilileriyle görüşmesinin ardından TOKİ'den bir heyet Bulancak İlçesine gelerek zemin etüdü yaptı.





Bulancak İlçesi Emecen mevkiinde yapılacak olan konut projesi ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın  TOKİ  yetkilileriyle görüşmesinin ardından TOKİ'den bir heyet Bulancak İlçesine gelerek zemin etüdü yaptı. Etüt için ilçemize gelen heyete Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, belediye ekipleri eşlik etti. Etüt çalışmasına yeri satın alarak Belediye aracılığı ile TOKİ'ye verecek olan  kooperatif yetkilileri de katıldı.


Yakar "TOKİ Konutları adına sevindirici gelişmeler yaşıyoruz"


     Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, güzel gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Uzun süreden beri yürüttüğümüz temaslarımız sonuçlanmaya başladı.  Ankara  ziyaretimizde TOKİ yetkilileri ile görüşmüş ve prensip olarak anlaşmıştık. TOKİ arazisini etüdü için heyet ilçemize gelerek çalışmalarına başladı. İnşallah en kısa sürede konut projesi hayata geçecek. Bulancak İlçemize bu güzel projeyi kazandırarak vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışmalarımız sürecek" dedi. 


Giresun Öncü


Geri Dön