26 / 04 / 2024

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için ön talep başvurusu yapıldı!

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için ön talep başvurusu yapıldı!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti 130 Zonguldaklı gazeteciyi daire sahibi yapmak için ön talep başvurusu yaptı. Başvurular 85 daire (2+1) ve 45 daire (3+1) şeklinde gerçekleşti.



Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti 130 Zonguldaklı gazeteciyi daire sahibi yapmak için ön talep başvurusu yaptı. Başvurular 85 daire (2+1), 45 daire (3+1) şeklinde gerçekleşti.


ZGC'den yapılan açıklama şöyle: ''Zonguldak Valiliği aracılığı ile, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) projesi olan (medya mensuplarını konut sahibi yapma )  TOKİ  Zonguldak basın sitesi için ,Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Halkalı, Atakent İstanbul hizmet binasına, Valilik özel kalem müdürü Mehmet Zafer Alas ve ZGC heyeti ile gidildi. 


Ön talep başvuru yazısı ve diğer istenilen belgeler, TOKİ strateji geliştirme dairesi başkanlığına elden teslim edilmiştir. İl geneli görev yapan yüz otuz (130 ) Zonguldaklı gazeteci meslektaşlarımız, ön talep başvurusunda bulunmuştur. Başvurular 85 daire (2+1), 45 daire (3+1) şeklinde gerçekleşmiştir. 


Zonguldaklı gazetecileri konut sahibi yapma projesinin bundan sonraki süreci projeler dairesi başkanlığının nihai son çalışması ve katı başvuruların alınması ile devam edecektir. 


ZGC konut projesinin devamında bize desteklerini ve katkılarını esirgemeyen Valimiz Alı Kaban"a ve bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz". 


Yeni Zonguldak



Geri Dön