26 / 04 / 2024

TOKİ'den 2016'nın kaçırılmayacak fırsatı!

TOKİ'den 2016'nın kaçırılmayacak fırsatı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TURYAP aracılığıyla 32 ilde 205 işyeri ve 15 adet konutu satışa çıkardı. 2016 yılının kaçırılmayacak müzayedesi 15 Aralık 2016 perşembe günü gerçekleşecek.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  TURYAP aracılığıyla 32 ilde 205 işyeri ve 15 adet konutu satışa çıkardı. 2016 yılının kaçırılmayacak müzayedesi 15 Aralık 2016 perşembe günü saat 13:30'da gerçekleşecek. 


Açık artırma ile satılacak konutların fiyatları 65 bin 633 TL'den, işyeri fiyatları ise 7 bin 500 TL'den başlıyor.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara, Bolu, Bursa, Eskişehir, Karabük, Kayseri, Nevşehir, Tokat ve Trabzon'da bulunan 15 konutu satışa çıkarıyor. Yüzde 12 peşin, 180 ay vade satışa sunulacak konutların fiyatları 65 bin 633 TL'den başlıyor. 


Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Manisa, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Teabzon ve Yozgat'ta bulunan 205 işyerini satışa çıkardı. Yüzde 25 peşin , 120 ay vadeli olarak satılacak işyerlerinin satış fiyatları ise 7 bin 500 TL'den başlıyor. 


Satışa sunulacak işyerleri arasında,


1) Ankara, Eskişehir Yolu Turkuaz Vadisi'nde komple spor tesisi,

2)  Adana  Kışla Mahallesi'nde iş yerleri,

3) Denizli,Pamukkale Karahayıt'ta 10 adet termal pansiyon, 

4) İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda büfeler ve dükkanlar, 

5) İstanbul Halkalı-Hadımköy , GOP - Taşoluk'ta büfeler ve dükkanlar,

6) Şanlıurfa, Viranşehir Ticaret Merkezi'nde işyerleri bulunuyor.


Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi


Emlak pazarlama şirketi Turyap, 15 Aralık 2016’da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ)’nin mülkiyetinde bulunan taşınmazları açık artırmayla satışa çıkarıyor. Muhammen bedel toplamı 83 Milyon 700 Bin TL olan 31 ilde 205 adet iş yeri ve 9 ilde 15 adet konut yılın son müzayedesinde alıcıların karşısına çıkıyor. 


TOKİ  Ankara  Bilkent merkez olmak üzere Halkalı’daki Toki İstanbul Hizmet Binası’nda saat 13:30’da eş zamanlı gerçekleşecek müzayedede iş yerleri %25’i peşin 120 ay vade, konutlar ise %12’si peşin 180 ay vadeden başlayan ödeme seçenekleri ile satılıyor. 


40 ilde satışa çıkan 220 taşınmazdan iş yerleri 7.500 TL’den, konutlar ise 65.633 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarla buluşuyor.


Ankara Eskişehir Yolu Turkuaz Vadisi’nde spor tesisi, Adana Kışla Mahallesi’nde iş yerleri, Denizli Pamukkale’de 10 adet termal pansiyon, İstanbul Başakşehir Kayabaşı’nda büfeler ve dükkanlar, İstanbul’da büfeler ve dükkanlar, Şanlıurfa Viranşehir Ticaret Merkezi’nde iş yerleri müzayedenin öne çıkan taşınmazları arasında bulunuyor. 


15 Adet Konut 65.633 TL’den Başlayan Fiyatlarla Satışta 

Ankara-Altındağ, Bolu-Yeniçağa, Bursa-Osmangazi, Eskişehir-Merkez-Odunpazarı, Karabük-Safranbolu, Kayseri-İncesu, Nevşehir-Gülşehir, Tokat-Zile, Trabzon-Akçaabat’ta bulunan konutlar %12’si peşin 180 ay vadeden başlayan ödeme seçenekleri ile 65.633 TL’den alıcılarla buluşuyor. 


205 Adet İş Yeri 7.500 TL’den Başlayan Fiyatlarla Satışta 

Adana(Kozan,Sarıçam,Seyhan,Yüreğir), Ankara(Altındağ,Yenimahalle), Balıkesir(Bandırma,Dursunbey), Bursa(Osmangazi), Çankırı(Çerkeş), Çorum(Merkez), Denizli(Çal,Pamukkale), Diyarbakır(Bismil), Düzce(Gölyaka,Kaynaşlı),Elazığ(Merkez), Erzincan(Merkez), Eskişehir(Alpu), Giresun(Güce), Iğdır(Tuzluca), İstanbul(Başakşehir, Gaziosmanpaşa,Küçükçekmece), Kahramanmaraş(Afşin), Kastamonu(Ağlı), Kayseri(Bünyan,Yahyalı), Kırıkkkale(Balışeyh), Kırşehir(Kaman), Konya(Hadim,Taşkent), Manisa(Yunus Emre), Nevşehir(Gülşehir,Hacıbektaş), Ordu(Mesudiye), Osmaniye(Düziçi), Samsun(Ladik), Sivas(İmranlı), Şanlıurfa(Viranşehir), Tokat(Merkez), Trabzon(Çaykara-Merkez), Yozgat(Sorgun)’ta yer alan iş yerleri yüzde 25’i peşin 120 ay vade ile 7.500 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Başvuru Adresi: TURYAP  

Başvurular yetkili bankalar aracılığı ile 1-15 Aralık tarihleri arasında yapılıyor. Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap’ın web sayfası üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler önkoşulsuz ve kontenjan sınırı olmadan müzayedeye katılabiliyor. Türkiye’nin her yerinden internet üzerinden teklif vermek isteyenler Turyap’ın internet sitesinden 14 Aralık 2016 Çarşamba günü akşamına kadar kayıt yaptırmak ve teminat yatırmak şartıyla açık artırmaya katılabiliyor.


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), 31 ilde 205 iş yeri ile 9 ilde 15 konut  açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu.


TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, satışa sunulan iş yerleri 7 bin 500 liradan, konutlar ise 65 bin 633 liradan başlıyor.


Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Manisa, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Yozgat'ta yüzde 25 peşin, 120 ay vadeli toplam 205 iş yeri ile Ankara, Bolu, Bursa, Eskişehir, Karabük, Kayseri, Nevşehir, Tokat ve Trabzon'da yüzde 12 peşin, 180 ay vade ile başlayan 15 konut olmak üzere toplamda 220 taşınmaz, yaklaşık 83 milyon 670 bin lira muhammen bedelle açık artırma yöntemiyle  TOKİ  tarafından satışa sunuldu.


Açık artırma kapsamında satışa sunulan taşınmazların bir bölümünün "Ankara, Eskişehir yolu Turkuaz Vadisi'nde komple spor tesisi; Denizli, Pamukkale Karahayıt'ta 10 adet termal pansiyon; İstanbul, Başakşehir Kayabaşı’nda büfeler ve dükkanlar; Adana, Kışla Mahallesi'nde iş yerleri; Şanlıurfa, Viranşehir’de ise ticaret merkezinde iş yerleri" olduğu kaydedildi. 


TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde ve canlı yayınla İstanbul Halkalı'daki hizmet binasında 15 Aralık 2016 saat 13.30’da yapılacak müzayedeye "www.turyap.com.tr" internet adresinden teklifler alınabilecek.


Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ve "www.turyap.com.tr" internet adreslerinden ulaşılabilecek. 


AA



Haber Yeni Şafak'ta şu şekilde yer aldı;


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 31 ildeki 205 iş yeri ve 9 ildeki 15 konutu, toplam 83 milyon 670 bin TL tahmini bedelle satışa çıkardı.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Manisa, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Yozgat'ta yüzde 25 peşin, 120 ay vadeli toplam 205 adet iş yeri ve Ankara, Bolu, Bursa, Eskişehir, Karabük, Kayseri, Nevşehir, Tokat ve Trabzon'da yüzde 12 peşin, 180 ay vade ile başlayan 15 adet konut toplamda 220 adet taşınmazı yaklaşık 83 milyon 670 bin TL muhammen bedelle “Açık Artırma" yöntemi ile satışa sundu.

Açık artırma kapsamında satışa sunulan taşınmazların bazıları şöyle:

- Ankara, Eskişehir yolu Turkuaz Vadisi'nde komple spor tesisi

- Denizli, Pamukkale Karahayıt'ta 10 adet termal pansiyon

- İstanbul, Başakşehir Kayabaşı'nda büfeler ve dükkânlar

- Adana, Kışla Mahallesi'nde iş yerleri

- Şanlıurfa, Viranşehir'de ticaret merkezinde iş yerleri.



Yeni Şafak


Geri Dön