25 / 04 / 2024

TOKİ'den Antalya'ya 6 bin 500 konut geliyor!

TOKİ'den Antalya'ya 6 bin 500 konut geliyor!

Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, "Başlattığımız yatırım hamlesi hızla devam ediyor. TOKİ tarafından 6 bin 500 konut ve bin 500 iş yerinin temeli atıldı" dedi.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yaklaşık 200 kişilik heyetle Şırnak'ı ziyaret etti. 


AK Parti Genel Merkezi tarafından, İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Şırnak Belediyesine danışman olarak görevlendirilen Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve gazetecilerden oluşan yaklaşık 200 kişilik heyetle kente geldi.


Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu şu şekilde konuştu;

"Devletimizin ve hükümetimizin desteğiyle şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için göreve başladık. Başlattığımız yatırım hamlesi hızla devam ediyor.  TOKİ  tarafından 6 bin 500 konut ve bin 500 iş yerinin temeli atıldı. 105 kilometrelik sıcak asfalt ve su ile atık su projelerimiz devam diyor. Şehrimiz tam bir şantiye halinde. Bu süreçte kardeş belediye olarak görevlendirilen Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türel ağabeyimiz, şehrimizin yeniden imarı konusunda ciddi destek verdi. Sokağa çıkma yasağının ardından yaşanan içme suyu problemini, gönderdiği teknik ekiplerin sayesinde geçici olarak çözdük. Antalya'dan gelen teknik ekipteki arkadaşlar, bizim ekiplerimizin bile girmeye çekindiği yerlere giderek Şırnak'ın su sorununu çözmek için ciddi çaba gösterdi."


Türel ve beraberindekiler, temasları kapsamında Şırnak Valiliği ve Belediyesi ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. 


AA




Geri Dön