28 / 03 / 2024

TOKİ'den Batman'a 3 bin yeni konut müjdesi!

TOKİ'den Batman'a 3 bin yeni konut müjdesi!

Konutta ‘pilot il’ seçilen Batman’a TOKİ’nin 3000 konut daha yapacağını belirten Milletvekili Ataullah Hamidi: “Emekliler Derneğimizin talep ettiği 8000 konuttan 3000’ine TOKİ, yeşil ışık yaktı. Yakın bir sürede konutların yapımına başlanılacak” dedi.



BATMAN TOKİ’DE PİLOT İL

Batman’ın ‘Yenişehir bölgesi’ diye bilinen Batman Üniversitesi Batı Raman yol güzergâhındaki 1472 konuta 3000 konut daha ilave ediyor. Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen’le birlikte dün Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan’la görüşen AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi; “Batman’ın konut ihtiyacını çözecek projeye TOKİ, yeşil ışık yaktı. Daha önce TOKİ’ye tahsis edilen alanda 8000 konut düşünen derneğimizin projesine  TOKİ  ilk etapta 3000 konut sözünü verdi. Bu projenin takipçisi olacağız” diye konuştu.



“YENİ PROJEMİZ GERÇEKLEŞİYOR”

Milletvekili Ataullah Hamidi’nin desteğiyle projelerinin TOKİ tarafından onay gördüğünü ifade eden Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, şöyle konuştu; “Geçen yıl TOKİ’ye arsa tapularını teslim ettik. Şimdi de projemizin gerçekleşmesi için gün sayıyoruz. Yeni konut projesi konusunda TOKİ, Batman’a öncelik tanıyor. Konut yapımında pilot il olan Batman, yine projenin ilk ayağı olacaktır.” Öte yandan Milletvekili Ataullah Hamidi’nin, projelerinin takipçisi olduğunu belirten Ekmen; “Milletvekilimiz sayın Hamidi ile TOKİ yetkililerine projemize verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz “dedi.


Batman Çağdaş


Geri Dön