29 / 03 / 2024

TOKİ'den borcunu peşin ödeyene yüzde 20 indirim!

TOKİ'den borcunu peşin ödeyene yüzde 20 indirim!

TOKİ borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan şubat ayı sonunda başlayıp, mart ayı sonunda sona erecek bir aylık indirim kampanyası başlatacaklarını duyurdu...



TOKİ’ye borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının talebi üzerine bu kararın alındığı belirtilirken,  TOKİ  Başkanı Turan, “Vatandaşımıza müjde verebiliriz. Çalışmalarımızı yapıyoruz, kamu bankalarıyla görüşüyoruz. İnşallah şubat ayının sonu ile mart ayının sonu arasında bir aylık bir indirim kampanyası yapacağız. Kampanya tamamen vatandaşlarımızın lehine ve beklentilere göre yapılacak” dedi.


1.3 milyara çıkacak

TOKİ Başkanı Turan, Cumhurbaşkanlığı sarayına ilişkin fiyat tartışmaları için de şunları söyledi:

“Telaffuz edilen fiyatları hayret ve şaşkınlıkla izliyoruz. Cumhurbaşkanlığı sarayı için yapılan toplam ihale bedeli 1 milyar 14 milyon liradır. Şu anda işin büyük kısmı sona erdi. Tahminen de 970 milyon 90 bin lira harcama yapıldı. Buna iş bitişinde yüzde oranında 10 artış yapılabilir. Böyle bir durumda da 1 milyar 300 milyon gibi bir fiyat ortaya çıkar. Daha fazlası olamaz.”


Milliyet


Geri Dön