25 / 04 / 2024

TOKİ'den dar gelirliye bayram müjdesi geldi!

TOKİ'den dar gelirliye bayram müjdesi geldi!

TOKİ, Ankara Mamak'ta inşa ettiği 448 konutu 35 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Kura yoluyla hak sahiplerinin belirleneceği 448 konut 4 bin lira peşinat, 180 ay vadeyle satılacak..



Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) dar gelirliye bayram müjdesi geldi. TOKİ,  Ankara  Mamak'ta inşa ettiği oturuma hazır 448 konutu 35 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. TOKİ, "kura" yoluyla hak sahiplerini belirleyeceği 448 konutu 4 bin lira peşinat, 180 ay vadeyle satacak. CY tipi bir oda bir salon niteliğindeki konutların fiyatları 35 bin lira ile 47 bin 500 lira arasında değişiyor. 47.65 metrekare büyüklüğündeki konutların taksitleri de 172 liradan başlıyor. 15 Kasım'da gerçekleştirilecek kura çekilişine katılmak isteyenlerin 24 Ekim - 8 Kasım arasında Ziraat Bankası Hamamönü Şubesi'ndeki TOKİhesabına bin lira yatırmaları gerekiyor. Kurada ismi çıkan hak sahipleri için yatırdıkları bu başvuru bedeli peşinatlarına sayılacak. 


Oturuma hazır konutların aralık ayında teslim edilmesi planlandı. Kurada ismi çıkan hak sahipleri 2-18 Aralık tarihleri arasında sözleşme imzalayarak konutlarını teslim alabilecekler. Başvuruda bulunmak isteyenlerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, projenin bulunduğu ilde en âz 1 yıldır ikamet ediyor veya nüfusuna kayıtlı olmaları gerekiyor. Aylık hane gelirinin en fazla net 2 bin 600 lira olması da aranan başvuru şartlan arasında. Daha önce TOKİ'den konut almamış olmak da bir diğer başvuru şartı. 


Dünya



Geri Dön