25 / 04 / 2024

TOKİ'den evi olmayan emeklilere kolaylık!

TOKİ'den evi olmayan emeklilere kolaylık!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Genel Başkanlığı ve TOKİ idaresi arasında yapılan protokol gereği üzerine evi olmayan emeklilere kolaylık sağlanacağını duyurdu.



Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Genel Başkanlığı ve  TOKİ  idaresi arasında yapılan protokol gereği üzerine ev kaydı bulunmayan emeklilere konut edinme konusunda kolaylık sağlanacağını emeklilere duyurdu.

 

Mustafa Sarıoğlu yaptığı basın toplantısında, "Seçim dönemlerinde iktidar ve muhalefet partileri emeklilere konut edinme konusunda kolaylıklar sağlanması görüşünü sürekli dile getirdiler. Bu düşünce kamuoyunda destek gördü ve kamuoyu oluştu. Bu doğrultuda TOKİ'den Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığı'na gelen yazıda belirtildiği gibi, emekli dernekleri aracılığı ile emeklilere uzun vadeli taksitli konut edindirme kolaylığı sağlanmıştır. Bu konuda üzerine kayıtlı evi olmayan üyelerimiz derneğimize müracaat edebilirler. İl merkezinde Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanlığına yapılacak olan yeterli sayıda müracaat listeleri ilgili makamlara teslim edilecek. Tüm emeklilerimize duyurulur" dedi. 


İnanış Gazetesi


Geri Dön