26 / 04 / 2024

TOKİ'den Gaziantep'e uydu kent projesi!

TOKİ'den Gaziantep'e uydu kent projesi!

TOKİ'den Gaziantep'e uydu kent projesi. TOKİ tarafından inşa edilecek olan uydu kent projesinin, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi arkasındaki 7 bin 500 dönümlük arazide yapılması planlanıyor...



Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konut sorununun çözümü için  TOKİ  aracılığıyla uydu kent yapmayı planladıklarını söyledi.



TOKİ tarafından inşa edilecek olan uydu kent projesinin, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi arkasındaki 7 bin 500 dönümlük arazide yapılması planlanıyor. Uydu kent alanında incelemelerde bulunan Başkan Şahin, söz konusu 7 bin 500 dönümlük arazi ile ilgili işlemleri tamamlayarak hazineye devrettiklerini söyledi.


“TOKİ yetkilileri ile görüşerek bu bölgeye uydu kent kurmayı planlıyoruz” diyen Başkan Şahin, “Bu vesileyle Gaziantep'e güzel bir uydu kent kazandıracağız. Gerekli yasal prosedürleri tamamlayıp en kısa zamanda hayata geçirmeyi düşünüyoruz" dedi.


Bölgede inceleme yapan Başkan Fatma Şahin'e Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilleri Mehmet Durdu Yetkinşekerci ve Latif Karadağ, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu eşlik etti.


TOKİ Haber


Geri Dön