25 / 04 / 2024

TOKİ'den Kütahya'ya bin konut müjdesi!

TOKİ'den Kütahya'ya bin konut müjdesi!

AK Parti Kütahya Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay'ın Kütahya'ya bin kişilik toplu konut inşa edilmesi için yaptığı görüşümler sonucunda Kütahya'ya TOKİ tarafından bin ilave konut yapılacak.



AK Parti Kütahya Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay'ın Kütahya'ya bin kişilik toplu konut inşa edilmesi için yaptığı görüşümler sonucunda Kütahya'ya  TOKİ  tarafından bin ilave konut yapılacak. 


TOKİ'nin Kütahya'ya ilave bin toplu konut inşa edilmesine yönelik projenin başlatılacağını Kütahya Valiliğine yazılı olarak iletti. 


Milletvekili Kinay konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Maliye Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapmış olduğumuz girişimler ve görüşmeler sonucunda, Kütahya Merkez İnköy Mahallesinde bulunan Hazine'ye ait yaklaşık 850 bin metrekare alana sahip olan taşınmazının 266 bin metrekaresi Başbakanlık Oluruyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığına devredildi. Hazineden TOKİ'ye bedelsiz olarak devredilen bu arazi üzerinde TOKİ tarafından bin adet toplu konut inşa edilecek. Projenin kısa zamanda hayata geçmesini bekliyoruz. Kütahya'mıza hayırlı olsun" dedi. 


Yeni Kütahya


Geri Dön