24 / 04 / 2024

TOKİ'den memur ve emeklilere 17 kampanya!

TOKİ'den memur ve emeklilere 17 kampanya!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) memur ve emekliler için 17 projedeki konutları yüzde 10 peşinatla, 180 ay taksitle satışa çıkardı. Kampanya 30 Haziran'da sona erecek



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı çeşitli illerde inşa ettiği 17 farklı projedeki konutları memur ve emeklilere yönelik olarak satışa çıkardı. Jandarma Genel Komutanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet Personeli (Polis), Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı personelleri ve emeklileri başvuracakları il nüfusuna kayıtlı olmak veya başvuruda bulunduğu ilde son 3 yıldır ikamet etmek şartı ile yüzde 10 peşinat, 180 ay vade ile satılan konutlara başvuru yapabilecekler.

Kampanya kapsamındaki konutlar şunlar;  Ankara  Polatlı, Bartın Merkez, Çorum Merkez, Düzce Merkez, Erzurum Palandöken, Gaziantep Islahiye, Gaziantep Şahinbey, Isparta Merkez,  İzmir  Tire, İzmir Torbalı, Kahramanmaraş Elbistan, Mersin Anamur, Mersin Erdemli, Mersin Silifke, Niğde Bor, Samsun Çarşamba, Yalova Kazımiye.

Alanları 86.63 metrekare ile 185,76 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 61 bin 579 TL'den başlıyor, 158 bin 312 TL'ye kadar yükseliyor.

0312 565 20 65

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

FIRSAT! 3500 ucuz konut

İşte konutların yapılacağı iller ve başvuru şartları...Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yaklaşık 3 bin 500 konutu açık satış yöntemiyle kamu personeline satıyor

Jandarma Genel Komutanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü personeli, Sağlık Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı personelleri ve emeklilerine satılacak konutlar için başvuru sahibinin il nüfusuna kayıtlı olması veya başvuruda bulunduğu ilde son 3 yıldır ikamet etmesi şartı aranıyor.

Yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeyle satılacak konutlar Ankara, Bartın, Çorum, Düzce, Erzurum, Gaziantep, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Mersin, Niğde, Samsun ve Yalova'da bulunuyor.

Ziraat Bankası Bankası Bankası ve Halk Bankası aracılığıyla satılan konutlar için en son 30 Haziran 2009'a kadar başvuru yapılabiliyor.

Konut fiyatları ise 61 bin 579 liradan başlıyor, 158 bin 312 liraya kadar yükseliyor. Fiyatlar konutun bulunduğu il ve büyüklüğüne göre farklılık gösteriyor.

Toplu Konut İdaresi TOKİ, Jandarma Genel Komutanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet Personeli, Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı personellerine ve emeklilerine yönelik olarak başvuru sahibinin il nüfusuna kayıtlı olması veya başvuruda bulunduğu ilde son 3 yıldır ikamet etmesi şartı ile % 10 peşinat, 180 ay vade ile konut satışı gerçekleştirilecektir.
Bugün


Geri Dön