19 / 03 / 2024

TOKİ'nin 14 ildeki 114 arsası bugün satışa çıkıyor!

TOKİ'nin 14 ildeki 114 arsası bugün satışa çıkıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcılarına fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ bu bağlamda 14 ildeki 114 arsasını satışa çıkarıyor.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 14 ildeki 114 arsasını bugün satışa çıkarıyor.  TOKİ  Adana, Ankara, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Karabük, Samsun, Siirt, Tekirdağ, Trabzon ve Van’da toplam 411.151,65 m2 büyüklüğünde 114 adet arsayı (konut, ticaret, özel sağlık, özel kreş-anaokulu, özel eğitim, özel ilköğretim, özel ortaöğretim, bakım ve akaryakıt istasyonu, kentsel servis, konut dışı kentsel çalışma alanları) yaklaşık 407 milyon TL muhammen bedelle açık satışa sundu.


TOKİ'nin arsa satışı bugün saat 13:30'da  Ankara   Bilkent’teki merkezinde gerçekleşecek. 


İstanbul'da imarlı arsalar

İstanbul Başakşehir Kayabaşı’nda bakım ve akaryakıt tesis imarlı arsa, özel eğitim ve ilköğretim imarlı arsa ile Kartal’da konut imarlı arsa peşin fiyatına satışa çıkardı. 


İzmir Çeşme ve Aliağa'da imarlı arsalar

İzmir Çeşme’de konut ve ticaret imarlı 10 arsa, Aliağa’da ise konut ve ticaret imarlı 18 arsa peşin fiyatına satışta. 


Gaziantep’te konut ve kentsel imarlı arsalar

Gaziantep Şehitkamil, Beylerbeyi’nde 5 konut ve 2 kentsel servis arsası peşin fiyatına satışa çıktı. 


Diyarbakır’da konut dışı kentsel çalışma imarlı arsaları ve merkezi iş imarlı arsası Diyarbakır Yenişehir, Üçkuyu’da 12 adet konut dışı kentsel çalışma imarlı arsa ile merkezi iş imarlı arsa peşin fiyatına bugün satışta. 


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



Geri Dön