18 / 04 / 2024

TOKİ'nin 18 ildeki 139 arsa satış ihalesi 3 Ağustos'ta!

TOKİ'nin 18 ildeki 139 arsa satış ihalesi 3 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), 18 ilde açık artırmayla arsa satışı yapılacak.



TOKİ'nin basın biriminden yapılan açıklamaya göre, Adana, Ankara, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Mersin, Samsun, Siirt, Tekirdağ ve Van'da toplam 139 arsa satışa çıkarıldı. 


Konut, ticaret, sosyokültürel tesis, merkezi iş, çarşı, iş ve alışveriş merkezleri, sanayi, meslek ve teknik, depolama, özel kreş, özel eğitim, özel sağlık, konut dışı kentsel çalışma, bakım ve akaryakıt istasyonu niteliğindeki alanlar, yaklaşık 753 milyon lira muhammen bedele açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu.


Müzayede 3 Ağustos saat 13.30'te, TOKİ'nin  Ankara  Bilkent'teki merkezinde, İstanbul Şişli'deki Radisson Blue Hotel'de ve  İzmir  Alsancak'taki Mövenpick Hotel'de yapılacak. 


Satışa sunulan bazı arsaların nitelikleri şöyle:


"İstanbul'da Arnavutköy Saraybosna'da sanayi, sanayi ve meslek ve teknik öğretim tesisi, Başakşehir Kayabaşı'da özel sağlık tesis, bakım ve akaryakıt tesisi, Esenyurt Hoşdere'de bakım ve akaryakıt istasyonu, Kağıthane merkezde bakım ve akaryakıt istasyonu niteliğinde imarlı arsalar.


Ankara'da Çankaya Alacaatlı'da özel kreş ve özel eğitim, Etimesgut Yapracıkköyü'nde konut, Gölbaşı Taşpınar, Virancık ve Örencik'te konut, konut ve ticaret, Pursaklar Saray'da konut, Sincan Alcı'da ticaret, Yenimahale Yuva'da konut ve ticaret niteliğinde imarlı arsalar.


İzmir'de Aliağa'da konut, Bornova Doğanlar'da toplu iş yeri, ticaret, ibadet, belediye hizmet, akaryakıt, LPG ve servis istasyonu, park, askeri, yol ve otopark , Çeşme Reisdere'de konut ve ticaret niteliğinde imarlı arsalar.


Adana'da Sarıçam Akkuyu'da ticaret ve konut, Boynuyoğun'da konut, Seyhan Şakirpaşa'da sosyo-kültürel tesis, konut niteliğinde imarlı arsalar.


Diyarbakır'da Ergani Kıralan'da konut ve ticaret, Yenişehir Üçkuyu'da MİA, konut, M3 çarşılar ve alışveriş merkezleri, konut dışı kentsel çalışma nitelikli imarlı arsalar."


AA


Geri Dön