25 / 04 / 2024

TOKİ'nin erken ödeme kampanyasında son üç hafta

TOKİ'nin erken ödeme kampanyasında son üç hafta

TOKİ 2008 yılı sonuna kadar konut ve işyeri alıp borcun kalan bakiyesini erken kapatmak isteyenlere yapılan yüzde 21 indirim kampanyasında son üç haftaya girildi



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) 2008 yılı sonuna kadar konut ve işyeri alıp borcun kalan bakiyesini erken kapatmak isteyenlere yapılan yüzde 21 indirim kampanyasında son üç haftaya girildi. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, taksitleri ödedikleri banka şubelerine başvurması gerekiyor. Borcun 3 ay vadeli eşit taksitli kapatılması durumunda yüzde 18, 6 ay vadeli eşit taksitli kapatılması durumunda ise yüzde 16 indirim uygulanacak. Uygulamadan, kalan vadesi 12 aydan daha uzun olan projeler yararlanacak. 2008 sonu itibariyle 127 bin kişinin konut alımı nedeniyle TOKİ'ye taksit ödemesi devam ediyordu. (Hürriyet)

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kampanyalar TOKİ'yi kilitledi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), tarafından başlatılan erken ödeme indirimi devam ediyor. TOKİ'den 2008 yılı sonuna kadar konut ve işyeri alıp borcun kalan bakiyesini erken kapatmak isteyenlere yapılan yüzde 21 indirim kampanyasında son üç haftaya girildi. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine başlatılan kampanyanın ilk günlerinde TOKİ'nin telefonları kilitlendi. Kampanya hakkında bilgi almak isteyenler ödeme kolaylığı ile zaten cazip olan  TOKİ  konutlarının, yeni kampanya ile daha da cazip hale geldiğini ifade ettiler. İndirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin, taksitleri ödedikleri banka şubelerine başvurması gerekiyor. Öte yandan, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımından konut alanlar indirim kampanyasından yararlanamayacak. (Yenişafak) 
 


Geri Dön