19 / 04 / 2024

TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki 2 arsasına 59 milyon TL teklif!

TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki 2 arsasına 59 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı'nda 1 özel ilköğretim tesis alanını ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Özel ilköğretim tesis alanına 37 milyon, bakım ve akaryakıt tesis alanına ise 22 milyon TL teklif geldi.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, Denizli ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 34 ilde 180 işyeri, 5 ilde 26 konut ve 3 ilde de 10 arsanın açık müzayedesini gerçekleştirdi. 


İkisi İstanbul’da, yedisi Adana’da ve biri Samsun’da olmak üzere toplam 10 adet arsa yatırımcıya sunuldu. Gayrimenkuller arasında İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir’de 1 özel ilköğretim tesis alanı ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanı, Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Akkuyu’da 5 konut alanı hissesi ile Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa’da 1 Akaryakıt-Lpg istasyonu ile 1 ticaret alanı olmak üzere toplam 7 arsa; Samsun’un Canik ilçesine bağlı Hacıismail’de de 1 ticaret alanı bulunuyor. 


İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı'nda 1 özel ilköğretim tesis alanı ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanının satışı yapıldı. Milyonluk tekliflerin geldiği ihalede katılımcılar akaryakıt arsasını almak için önce 500 binlik ardından milyonluk artışlarla teklif verme yarışına girdi.


1-) Bakım ve akaryakıt tesis alanı

Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 902 ada, 6 Parsel’de yer alan 4 bin 062,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif geldi. En yüksek teklifi Ayhas Petrol Ürünleri verdi. Müzayedeye 6 firma katıldı.  Bakım ve akaryakıt istasyonunun muhammen bedeli 20 milyon TL olarak açıklanmıştı. 


TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif!


2-) Özel ilköğretim tesis alanı

Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 902 ada, 2 parsel yer alan 12 bin 952,22 metrekarelik özel ilköğretim tesis alanı müzayedesine ise toplam 4 firma katıldı. En yüksek teklif Ünsal Gayrimenkul Yatırım'dan 22 milyon TL olarak geldi.  Özel ilköğretim tesis alanının muhammen bedeli 15 milyon TL olarak açıklanmıştı. 


TOKİ Kayabaşı ilköğretim tesis alanına 22 milyon TL teklif!



69 adet konut ve iş yeri için 13 milyon 537 bin TL’lik teklif alındı. Teklif alınmayan konut ve işyerleri için 12 Nisan 2016 Salı günü mesai bitimine kadar TURYAP’ın internetsitesi üzerinden başvuru yapılabiliyor.



*Müzayede sonuçlarının noterde onaylanmasının ardından satış işlemleri gerçekleştirilecek.



TOKİ 34 ilde arsa, konut ve işyeri satıyor!


Web: http://www.turyap.com.tr/root/index.aspx?m=1



Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com


Geri Dön