26 / 04 / 2024

TOKİ'nin Kocaeli projeleri Ankara'da görüşüldü!

TOKİ'nin Kocaeli projeleri Ankara'da görüşüldü!

TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Bakan Fikri Işık'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli'deki yatırımlar görüşüldü. Toplantıda Kocaeli ulaşım yatırımları da konuşuldu.



TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Bakan Fikri Işık'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli'deki yatırımlar görüşüldü. 



BAKAN, VALİ, BAŞKAN VE MİLLETVEKİLLERİ 

Toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Zeki Aygün ve Mehmet Ali Okur,  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç katıldı. 


SOSYAL PROJELER ELE ALINDI 

Bakanlık toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede TOKİ'nin Kocaeli'de yapacağı okul, eğitim ve merkezleri gibi sosyal projelerin yanı sıra konut projeleri de ele alındı. Projelerin değerlendirildiği görüşmede öncelik verilecek projeler belirlendi. Devam eden projeler konusunda da bilgilendirme yapıldı.


ULUŞIM YATIRIMLARI GÜNDEMDEYDİ 

Öte yandan Kocaeli'deki ulaşım yatırımları da toplantıda ele alındı. Bakan Işık başkanlığındaki toplantıda önemli kararlar alırken yapımına karar verilen projelerin önümüzdeki günlerde açıklan cağı belirtildi. 



Derince Ekspres 


Geri Dön