29 / 03 / 2024

TOKİ'nin Sakarya Korucuk'ta inşa ettiği konutlar 2014'te tamamlanıyor!

TOKİ'nin Sakarya Korucuk'ta inşa ettiği konutlar 2014'te tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile Yenikent Bölgesi'nde başlatılan konut projesindeki çalışmaların 2014 yılı Haziran ayında tamamlanması hedefleniyor. Başvurular yakında başlıyor..



SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve  TOKİ  işbirliği ile Yenikent Bölgesi'nde başlatılan konut inşaatı, hızla devam ediyor. 22 blok ve 466 daireden oluşan toplu konut projesi, 2014 yılı Haziran ayında tamamlanacak. 


Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile Yenikent Bölgesi'nde başlatılan konut projesinde çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsa tahsisinin ardından 

Yenikent Bölgesi Korucuk'ta başlayan çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. 22 blok ve 466 daireden oluşan projeden öncelikli olarak orta hasarlı bina sahipleri ve konutları deprem riski taşıyan vatandaşlar yararlanacak. Uzun vade ile ev sahibi olma fırsatı sunacak toplu konut projesinin 2014 yılı Haziran ayında tamamlanması hedefleniyor. 

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen toplu konut projesi ile ilgili olarak; kısa süre içerisinde konutların ücretleri ve vade süreleri, kamuoyu ile paylaşılacak ve başvurular alınmaya başlanacak. 


Tünaydın 


Geri Dön