26 / 04 / 2024

TOKİ'nin Sarıçam'a yapacağı stadyuma 'Fatih Terim' adının verilmesi için kampanya başlatıldı!

TOKİ'nin Sarıçam'a yapacağı stadyuma 'Fatih Terim' adının verilmesi için kampanya başlatıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Sarıçam ilçesine yapacağı stadyuma 'Koza' isminin verilecek olmasına karşı çıkan İstanbul Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, stada 'Fatih Terim' adının verilmesi için kampanya başlattı.




İstanbul'da yaşayan Adanalıların kurduğu  Adana  Kültür ve Dayanışma Derneği, Sarıçam'a yapılması planlanan, 'Koza Stadyumu'nun' isminin 'Fatih Terim Stadyumu' olarak değiştirilmesi için yürüttükleri kampanya kapsamında Hilton'da bir basın toplantısı düzenledi.


Adana Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haluk Ekinci, kampanyaya Adanalı milletvekilleri, belediye başkanları ve 49 sivil toplum kuruluşunun destek verdiğini belirterek, "Adana Demirspor ile kariyerine başlayan Terim, teknik direktörlükte efsaneleşti. Fatih Terim isminin TOKi'nin yapacağı yeni stada daha çok yakışacağına inanıyoruz" dedi.Uzun yıllar Galatasaray ve Milli Takım'daki görevleri nedeniyle istanbul'da yaşayan Terim'in, her fırsatta baba ocağı Adana'ya geldiğini hatırlatan Ekinci, ünlü teknik adamın her fırsatta Adana ve Adanalılığıyla gurur duyduğunu açıkladığını ifade etti.


Adana Egemen Gazetesi


Geri Dön