19 / 04 / 2024

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası başlıyor!

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor.



Başbakanlık Toplu Konut  İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor.  Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. İndirim kampanyası için başvurular 22 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılabilecek.

 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini ifade etti. Turan, vatandaşlarımızın bu yöndeki beklentileri üzerine 2016 yılı için indirim kampanyasının tarihi ve koşullarının belirlendiğini açıkladı.

 

22 Ağustos’ta başlıyor 

 

İndirim kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcıları, 22 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabilecekler. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.  

 

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor. 

 

Kampanyadan, satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış konut ve işyerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmedi. 

 

175 bin alıcı yararlanabilecek

 

TOKİ tarafından satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış ve geri ödemeleri hali hazırda devam eden 174 bin 441 konut ve bin 379 işyeri bulunuyor. 


TOKİ Haber 


Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. Başvurular 22 Ağustos-30 Eylül arasında yapılabilecek. Kampanyadan, satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış konut ve işyerleri sahipleri yararlanacak. 


175 BİN KİŞİ VAR

Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dahil edilmedi. Kampanya kapsamında 174 bin 441 konut ve bin 379 işyeri bulunuyor...


Takvim




Haber Meydan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



TOKİ, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için indirim kampanyasını başlattı. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak.  TOKİ  Başkanı M. Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini ifade etti. 


22 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR 


İndirim kampanyasından yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcılan, 22 Ağustos 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabilecekler. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak. 


175 BİN KİSİ YARARLANABİLECEK 


TOKİ tarafından saüşlan 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış ve geri ödemeleri halihazırda devam eden 174 bin 441 könut ve bin 379 işyeri bulunuyor. 




Meydan





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının talebi nedeniyle, ödemeleri süren gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini söyledi. Ergün Turan, "İndirimden yararlanmak isteyenler 22 Ağustos 30 Eylül arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. Bu tarihten sonraki borç kapatmalarda bu indirim geçerli olmayacak" dedi. 


İndirimden yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü olduğu aidat, Emlak Vergisi gibi borçlarının olmaması gerekiyor. Kampanyadan, satışları 2013 sonuna kadar yapılmış ve ödeme taksiti 2013 sonuna kadar başlamış konut ve işyeri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler kampanyaya dahil edilmedi. 



Posta


Haber Eskişehir Yenigün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak, Başvurular 22 Ağustos-30 Eylül arasında yapılabilecek, Kampanyadan, satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış konut ve işyerleri sahipleri yararlanacak, Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dahil edilmedi, Kampanya kapsamında 174 bin 441 konut ve bin 379 işyeri bulunuyor. 

Eskişehir Yenigün Gazetesi


Haber Haber 12'de şöyle yer aldı;


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, borcunu erken kapatıp, tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeniyle geri ödemeleri süren gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini ifade etti. Turan, vatandaşın bu yöndeki beklentileri üzerine 2016 için indirim kampanyasının tarihi ve koşullarının belirlendiğini bildirdi.  175 bin kişi Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcıları, 22 Ağustos-30 Eylül 2016 arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında, indirim mümkün olmayacak, indirim kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının, başvuru tarihi itibariyle idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor. 


Haber 12


Geri Dön