26 / 04 / 2024

Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evini House Beautiful'a açtı

Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evini House Beautiful'a açtı

'Yaprak Dökümü'nün kötü çocuğu 'Oğuz'u canlandıran Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evinin kapısını House Beautiful'a açtı



Şehrin ortasında bir köy gibi...
'Yaprak Dökümü'nün kötü çocuğu 'Oğuz'u canlandıran Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki evi, oyuncunun evcimen ve samimi yapısını yansıtıyor

Tolga Karel'in Beylerbeyi'nin eteklerinde yer alan evi, dut ağaçlarının gölgesindeki küçük bir bahçe ile bütünleşiyor. Üç katlı evin en keyifli mekanı olan bu bahçede farklı oturma düzenlemeleri var. House Beautiful, Karel'in kendi elleriyle dekore ettiği evini Temmuz sayısının sayfalarına taşıdı...


BAHÇEYLE UĞRAŞIYORUM
Evinizi tek bir kelimeyle tanımlar mısınız?
Bu ev benim için, şehrin ortasındaki bir köy gibi. Karmaşadan kaçıp köy hayatı yaşıyorum. Oysa ki, şehrin merkezine çok yakınım. Bahçeyle uğraşmayı çok seviyorum. Kocaman bir dut ağacım var. İstediğinizde uzanıp meyvelerini yiyebiliyorsunuz. Misafirlerimi de burada ağırlamayı seviyorum. Bu sebeple, bahçenin etrafında farklı oturma düzenlemeleri yaptım. Çardakta veya barda oturup, İstanbul'un tadını çıkarıyorum.

Tolga Karel nasıl biri?
Beni anlayabilene, sevecen ve samimiyimdir. Hayatımı olabildiğince rahat yaşıyorum. Evcimen bir adamım. Yazılıp çizildiği gibi çapkın biri değilim. Son sevgilimle üç yıla yakın beraber olduk.

Yeni projeleriniz var mı?
Gelecek sezon için 'Yaprak Dökümü' ile tekrar anlaştım. Geçen yıl Tuğçe Kazaz ile bir korku filmi çekmiştik, yakında sinemalarda gösterime girecek. Ayrıca, Yavuz Sultan Selim'i canlandıracağım bir film teklifi aldım. Onun hazırlıklarını yapıyoruz.

YARDIMCIMLA BİRLİKTE DEKORE ETTİK
"Bu evi, ben ve yardımcım dekore ettik. Ev ve bahçe çok titiz bir çalışma sonucunda bu hale geldi. Dekorasyon ise yaklaşık bir yıl sürdü. Çukurcuma'dan ve yurtdışından aldığım mobilyaları, bu ev için özel olarak tasarlanan parçalarla birleştirdik. Özellikle, Fikret Tekiner'in tasarımlarının yeri ayrı. Çünkü benim için birbirinden güzel ürünler tasarladı."
Sabah


Geri Dön