19 / 04 / 2024

Tolgahan Sayışman, Tarlabaşı 360'tan 1 milyon liraya ev aldı!

Tolgahan Sayışman, Tarlabaşı 360'tan 1 milyon liraya ev aldı!

Tolgahan Sayışman, Tarlabaşı'ndaki GAP 360'tan 1 milyon liraya ev aldı. Sayışman, bu evde sevgilisi Selen Soyder ile birlikte yaşamayı planlıyor. Oyuncu Tolgahan Sayışman, kazancını gayrimenkule yatıranlardan...



Tolgahan Sayışman, Tarlabaşı'ndaki GAP 360'tan 1 milyon liraya ev aldı. Sayışman, bu evde sevgilisi Selen Soyder ile birlikte yaşamayı planlıyor.


Oyuncu Tolgahan Sayışman, kazancını gayrimenkule yatıranlardan. Ünlü oyuncu, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında İstanbul'un yeni gözde semtleri arasına giren Beyoğlu-Tarlabaşı'ndaki GAP 360 projesinden 1 milyon liraya ev aldı. Seneye tamamlanması planlanan evde oturmak için şimdiden can atan oyuncunun, sevgilisi Selen Soyder'e de sürpriz yapmak istediği öğrenildi. 


LÜKS OTOMOBİL SEVİYOR 

Yeni evini aşk yuvasına çevirmek için özel bir mimarla anlaşmak isteyen Tolgahan Sayışman'ın hiçbir masraftan kaçınmayacağı da söyleniyor. Şişli'de bir rezidansta dairesi bulunan Sayışman, aynı zamanda pahalı otomobil tutkunu. Porsche Panamera ve Porsche 911 Carrera aracı bulunan oyuncunun, bir de özel yapım motosikleti var. 


Sabah Gazetesi 



Geri Dön