19 / 04 / 2024

Tony Blair, kızına 1 milyon sterlinlik ev aldı!

Tony Blair, kızına 1 milyon sterlinlik ev aldı!

İngiltere eski Başbakanı Tony Blair, 22 yaşındaki kızına evden ayrılma hediyesi olarak 1 milyon sterlinlik ev satın aldı



Üç odası olan bu evin, iki banyosu, bir garajı ve kendine ait bir asansörü bulunan bu evin, Blair ailesinin dokuzuncu gayrimenkulü olduğu kaydedildi. Hukuk okuyan Kathryn Blair´in, ailesinin evine yakın bir yerden ev seçtiği belirtilirken, Tony ve Cherie Blair´ın toplamda 975 bin sterlin ödediği kaydedildi.
15 milyon sterlin

Blair´in görevi bıraktığı günden bu yana, gerçekleştirdiği konuşmalardan ve yabancı ülkelere yaptığı danışmanlıklardan 20 milyon sterlin kazandığı ifade edildi. İngiliz basını, eski başbakanın görevi bırakmasının üzerinden geçen 3 sene içinde cidi bir servete imza attığı yorumunda bulundu. Blair ailesinin 9 evden oluşan gayrimenkullerinin toplam değerinin 15 milyon sterlin olduğu kaydedildi.  Ailenin Londra´nın merkezinde 3.7 milyon sterlin değerinde bir evi, Buckinghamshire´da 5.75 milyon sterlin değerindeki köy evi, mal varlıklarının arasında en çok dikkat çekenler olarak gösterildi.
Hürriyet

Geri Dön