28 / 03 / 2024

Tony Blair oğlu ve Türk gelini için 3.6 milyon sterline ev aldı!

Tony Blair oğlu ve Türk gelini için 3.6 milyon sterline ev aldı!

İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair, oğlu ve Türk gelini için Londra'nın merkezinde, 2 salon, 6 oda ve 3 banyodan oluşan 3.6 milyon sterlinlik bir ev aldı..



İNGİLTERE'NİN eski Başbakanı Tony Blair'in oğlu Euan Blair'la geçen ay evlendiği Türk kızı Suzan Ashman'ın nerede yaşayacağı belli oldu. İngiliz basını, Euan Blair'in düğünden sadece birkaç gün önce Londra'nın göbeğinde dört katlı bir ev satın aldığını yazdı. Ankara'nın eski Belediye Başkanı ve eski Devlet Bakanlarından Mehmet Altınsoy'un torunuyla evlendikten sonra Londra'da yaşama kararı alan Blair, eve 3.6 milyon sterlin ödedi. Blair Ailesi, oğulları adına üç yıl önce 1.2 milyon sterline aldıkları evi önceki gün 2.3 milyon dolara satılığa çıkarmıştı. 29 yaşındaki oğul Blair ve 25 yaşındaki eşinin, yeni evi baştan aşağı yenilediği belirtildi. Dört katlı binada, bir ebeveyn odasının yanı sıra 5 oda, 3 banyo ve 2 salon var. 

Londra'nın seçkin semtlerinden Marlybone'daki evin emlak şirketi Sandfords aracılığıyla satıldığı belirlendi. 


BUTİKLERE 50 METRE UZAKTA


Lüks butiklerin bulunduğu Marl3'bone Caddesi'ne sadece 50 metre mesafedeki ev, kentin en büyük parklarından Regent's Park'a 5 dakika uzaklıkta. Çiftin henüz binaya taşınmadığı, şu an daha mütevazı bir dairede yaşadıkları belirtildi. Euan Blair'in, babasının izinden giderek siyasete atılarak İşçi Partisi'ııden vekil adayı olması bekleniyor. 


Akşam


Geri Dön