18 / 04 / 2024

Topbaş: Pendik'e yatırıma devam

Topbaş: Pendik'e yatırıma devam

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik’te yatırımların devam edeceğini belirterek, Metro güzergahında olduğu gibi revizyonların da yine Pendik Belediyesinin ve Pendiklilerin talepleri doğrultusunda yapılacağını söyledi.



Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i makamında ziyaret eden  İBB Başkanı Kadir Topbaş,  yeniden seçilmesinden dolaylı tebrik ederek, başarılar diledi. Önceki dönemde Pendik’te çok ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Topbaş,  bunlardan birinin Metro olduğunu vurgulayarak, “Sahil düzenleme çalışmaları, Pendik merkezde  yaptığımız yayalaştırma alanları,  Marmaray  ve banliyo hatlarının açılışı ve daha sonra da hızlı trenin geçtiği yerleşim alanı haline gelecek olan Pendik’te yaşam çok daha farklı bir hale  dönüşecek. Biz bunları sağlamaya ve bugün dünden farklı bir Pendik ortaya koymaya çalıştık” dedi.


 “Önce talep ve ihtiyaçlar belirlenecek”  


Başkan Kadir Topbaş,   Büyükşehir Belediyesinin  önceki dönemde olduğu gibi  yatırımları yine ilçenin talepleri belirlenerek  gerçekleştireceğini  belirterek,  “Pendik  Belediyesinin öncelikleri ve Pendik halkının beklentileri doğrultusunda  çok daha güzel bir Pendik’i beraberce oluşturacağız. İşbirliğine ve birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.  


Başkan Şahin’in metro hatlarına bizzat müdahil olarak yerleşim alanlarından geçmesini talep ettiğini, bunun üzerine hemen metro güzergahını değiştirdiklerini hatırlatan Başkan Topbaş, yeni yatırımlardaki revizyonların da yine Pendik Belediyesinin öngörüleri ve halkın talepleri doğrultusunda olacağını söyledi.  


Geri Dön