19 / 04 / 2024

Topkapı Avrupa Konutları Kale'de satışlar devam ediyor!

Topkapı Avrupa Konutları Kale'de satışlar devam ediyor!

Av­ru­pa Ko­nut­la­rı mar­ka­lı ko­nut pro­je­le­riy­le dik­kat çe­ken Ar­taş İn­şa­at, son pro­je­si "Av­ru­pa Ko­nut­la­rı Ka­le" ile sek­tör­de­ki ya­tı­rım­la­rı­na ara ver­me­den de­vam edi­yor..



İs­tan­bul Top­ka­pı­’da, E5 Ka­ra­yo­lu üze­rin­de ko­num­lan­dı­rı­lan ye­ni pro­je­de, 4 Ka­sım'da ya­pı­lan lans­man son­ra­sı bir haf­ta­da 400 ko­nut sa­tıl­dı. Ka­le En­düs­tri Hol­din­g’­in Top­ka­pı­’da­ki ar­sa­sı üze­rin­de yük­se­len pro­je 650 mil­yon li­ra­lık ya­tı­rım­la ha­ya­ta ge­çi­ri­li­yor. Pro­jey­le il­gi­li de­tay­lı bil­gi ve­ren yö­ne­ti­ci­ler, şun­la­rı an­lat­tı:


599 dai­re 30 ma­ğa­za


"Pro­je­miz Top­ka­pı­’da, de­ni­ze na­zır bir nok­ta­da bu­lu­nu­yor. Şe­hi­ri­çi ula­şım açı­sın­dan bü­yük avan­ta­ja sa­hip bir lo­kas­yon­da ko­num­la­nan pro­je, met­ro­büs ve tram­vay du­rak­la­rı­na yü­rü­me me­sa­fe­sin­de. “Her Şe­yin Baş­la­dı­ğı Nok­ta­” slo­ga­nıy­la lan­se edi­len pro­je, 599 dai­re, 30 ma­ğa­za ve 52 ofis ile in­şa edil­di­ği böl­ge­nin mer­ke­zi­ni oluş­tu­ra­cak."


Ticari alanı çok büyük


37 bin met­re­ka­re ar­sa üze­rin­de ko­num­lan­dı­rı­lan Ka­le'de, ko­nut blok­la­rı­na 88 bin 700 met­re­ka­re, ti­ca­ri alan­la­ra ise 21 bin 300 met­re­ka­re ay­rıl­dı. Yet­ki­li­ler, "E5 Ka­ra­yo­lu üze­rin­de yer alan pro­je, es­te­tik mi­ma­ri­si, az kat­lı ya­pı­sı ve pey­zaj alan­la­rıy­la Top­ka­pı­’nın ye­ni­le­nen çeh­re­sin­de ör­nek teş­kil ede­cek" yo­ru­mu­nu yap­tı.


Bugün


Geri Dön