26 / 04 / 2024

Topkapı projesi İnistanbul iletişim bilgileri!

Topkapı projesi İnistanbul iletişim bilgileri!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: İnİstanbul

Topkapı projesi İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.



Nef ve İş GYO imzası taşıyan İnistanbul Evleri 2018 yılında teslim edilecek.


İçerisinde yüzme havuzu, mescit, oyun alanları, sinema, futbol alanları, güvenlik, kreş, basketbol sahası, fitness center,ve kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları bulunan İn İstanbul Topkapı projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da hayata geçiriliyor.


3565 adet daireden meydana gelen İş GYO Topkapı İnistanbul Evleri ‘nde dire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Daire fiyatların 320 in TL’den başlangıç gösterdiği İş GYO Topkapı İnistanbul’ da banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Topkapı projesi İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.


Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede, 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Topkapı projesi İnistanbul Evleri İletişim

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön