26 / 04 / 2024

Topuz Yapı Paprat Konutları satılık daire!

Topuz Yapı Paprat Konutları satılık daire!

Firma: Topuz Yapı

Proje: Paprat Evleri

Topuz Yapı Paprat Konutları satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...




Lokasyon olarak İzmir'in Altındağ bölgesinde hayata geçirilen Paprat Konutları projesi 99 daireden meydana geliyor.  Topuz Yapı girişimi ile hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar mevcut.


Topuz Yapı Paprat Konutları satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar 125, 130 ve 135 metrekare arasında, 3 oda 1 salon daireler 146,5 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor. 


Topuz Yapı Paprat Konutları satılık daire fiyatları:


Topuz Yapı Paprat Konutları satılık daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları minimum 175 bin TL'den maksimum ise 260 bin TL'ye kadar yükseliyor.  Topuz Yapı  Paprat Konutları ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2 yıl sonra cevabı veriliyor.


Topuz Yapı Paprat Konutları satılık daire!


Paprat Konutları projesinde iki adet yolcu asansörü, bir adet yük asansörü, ebeveyn banyosu, 3'lü ankastre set, hilton lavabo, asma tavanlı banyo, enerji tasarrufu için sıcak su ve havlupanlar, 55 araçlık otopark ve merkezi sitem bulunuyor.


Topuz Yapı Paprat Konutları nerede?


Topuz Yapı Paprat Konutları adres: Bornova Altındağ Kartal durağına ve Atatürk Stadı'na yakın konumda hayata geçiriliyor.


Topuz Yapı Paprat Konutları satılık daire!


Telefon: 0232 464 48 66

Web Adresi: www.topuzyapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi



projeye sor



Geri Dön