26 / 04 / 2024

Topuz Yapı, Uslu Loft'u şubatta teslim edecek!

Topuz Yapı, Uslu Loft'u şubatta teslim edecek!

İzmir'de home-ofis olarak kullanılabilen stüdyo tipi daireler konusundaki eksikliği görerek yola çıkan Topuz Yapı, 7 milyon TLTik yatırımla gerçekleştirdiği 140 daireden oluşan Uslu Loft projesini şubat ayında ta-mamlayacak



Bornova'daki Uslu Loft projesinin temellerini geçtiğimiz nisan ayında attıklarını söyleyen Topuz Yapı Genel Koordinatörü Haluk Erişen, '1+1'lik stüdyo tipi dairelerden oluşan Uslu Loft projesi hem ofis hem de ev arayanların ilk tercihi oldu. 140 daireden oluşan Uslu Loft projesi, İzmir'in yeni cazibe merkezi Bornova'da önemli bir ihtiyacı giderecek' diye konuştu.

Özellikle sağlık sektörü çalışanları, öğretim görevlileri ve üniversite öğrencilerinin projeye ilgisinin giderek arttığım belirten Erişen, 'Uslu Loft, çevreyolu ve metronun yanında, Baumax Yapı Market, Forum Bornova ve şžifa Hastanesi'nin yakınında yer alıyor ve Ege Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi'ne olan yakınlığıyla tercih ediliyor' dedi. Yaklaşık 7 milyon liralık yatırımla toplam 3 bin 500 metrekare alanda 2 blok halinde inşa edilen evlerde, birinci sınıf malzeme kullanıldığını kaydeden Erişen, 61 ve 71 metrekarelik iki tipteki evleri şžubat 2012'de teslim edeceklerini söyledi. Erişen, ankastre ürünler, hazır mutfak, merkezi doğalgazk ısıtma, kapalı otopark ve 200 metrekarelik havuzla site sakinlerine birçok konforu bir arada sunan Uslu Loft projesinde, market ve kafeterya hizmetleri de verileceğini söyledi.

DÜNYA


Geri Dön