23 / 04 / 2024

Toraman İnşaat turizmde büyüyecek!

Toraman İnşaat turizmde büyüyecek!

Toraman İnşaat ortaklarından Kaan Toraman, “1972’den bu yana kazandığımız deneyimle doğru inşaat projeleriyle alanımızda markalaşmayı hedefliyoruz. Bizim için yeni olan turizmde büyümek istiyoruz” dedi.



Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe, tecrübenin yanı sıra müşterilerin firmaya olan güveni beraberinde markalaşmayı getiriyor.1972 yılından bu yana kamu ve özel sektörde bir çok inşaat projesini hayata geçiren Toraman İnşaat da, yarattığı güven ile Eskişehir’in konut sektörünün önemli markalarından biri haline geldi. Toraman İnşaat ortaklarından Kaan Toraman, rakipleri zorlandığı halde, kendilerinin ürettiği konutları daha proje başlamadan satmalarında bu güven unsurunun önemli bir rol üstlendiğini belirtiyor. Kaan Toraman, konutların daha projenin başında yoğun ilgi görmesinin bir diğer nedeninin de müşteri ihtiyaçlarını iyi analiz etmeleri olduğunu söylüyor.


Şirketin 1972 yılında Mustafa Toraman tarafından kurulduğunu, şimdi ikinci kuşak olarak kardeşi Gökhan Toraman ile birlikte inşaat ve turizm sektöründe faaliyet yürüttüklerini kaydeden Kaan Toraman, aile işini devam ettirmek üzere, iki kardeşin de inşaat mühendisliği eğitimi aldığını belirtti. Kaan Toraman, “Babam da makine mühendisiydi. İşi bilerek yapıyor olmanın sektörde çok büyük faydasını görüyoruz. Eğitimimi tamamlayıp çalışmaya başladığım 2001 yılında ilk işim şirketi kurumsal bir yapıya kavuşturmak oldu. Bugüne kadar sayısız okul, hastane, baraj, gölet gibi altyapı projelerinin yanı sıra konut ve işyeri projeleri içinde yer aldık. Bugüne kadar sektörde edindiğimiz tecrübe, bugün sektördeki en yeni trendleri yakmdan takip etme ve bunlara hızla uyum sağlama yeteneği kazandırdı” diye konuştu.


İHTİYAÇLARI GÖRDÜK


Konut sektöründeki trendleri yakından takip ederek, özellikle Eskişehir’de müşteri ihtiyaçlarına son derece uygun projeler geliştirdiklerini ifade eden Kaan Toraman, inşaatın yanı sıra turizm sektöründe de yatırım yaptıkları bilgisini verdi. Eskişehir’de 16 odalı bir otel inşa ettiklerini kaydeden Toraman, “Turizmde büyümeyi istiyoruz. Şu anda Eskişehir’in önde gelen bir firmasıyla birlikte şehrin kalbinde, şehrin en iyi lokasyonunda işmerkezi, plaza inşaatımız devam etmekte. Üzerinde çalıştığımız bir proje daha var. Bunda da yine yeşil alanı bol ve sosyal donatıları ile Eskişehir’de daha önceden yapılmamış olan bir proje hazırladık. Projemiz başlamadan yoğun talep gördü.” 



Burak ÇOŞAN/Hürriyet


Geri Dön