29 / 03 / 2024

Torbalı Devlet Hastanesi 2017'de tamam!

Torbalı Devlet Hastanesi 2017'de tamam!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdülkadir Vuraloğlu ve Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi civarında incelemelerde bulundu.




Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi Projesi'nden sonra, kamunun Torbalı'daki en büyük yatırımı kabul edilen 250 yataklı devlet hastanesinin bağlantı yolları için çalışmalara başlandı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdülkadir Vuraloğlu ve Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi civarında incelemelerde bulundu. Devlet hastanesinin önümüzdeki yıl hizmete açılmasıyla birlikte İzmir-Aydın asfaltı ve yeni Bayındır bağlantı yolları projesinin son detayları ele alındı.


"YOĞUN TRAFİĞİ ÖNGÖRMEK ZORUNDAYIZ"


Torbalı'nın uzun yıllardır özlemini çektiği yeni Devlet Hastanesi'nin önümüzdeki sene hizmete gireceğini hatırlatan Belediye Başkanı Adnan Yaşart Görmez, "Hastanemiz hizmete açıldığında buraya günde yüzlerce araç giriş-çıkış yapacak. Bunun trafik akışını etkilememesi için civarda bir takım düzenlemeler yapmak zorunluluğu var. Biz bu hizmeti Torbalı'ya getirdik ama bu hizmetin bütün yönlerini düşünüp planlamalarımızı ona göre yapmamız gerekiyor" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön