16 / 04 / 2024

Torbalı Yazıbaşı Meydanı 2 Kasım'da açılıyor!

Torbalı Yazıbaşı Meydanı 2 Kasım'da açılıyor!

Torbalı Belediyesi'nce yürütülen 'Her Mahalleye Bir Meydan' projesi çerçevesinde Atatürk ve Karakuyu'dan sonra Yazıbaşı Meydanı da tamamlandı.




Torbalı Belediyesi'nce yürütülen 'Her Mahalleye Bir Meydan' projesi çerçevesinde Atatürk ve Karakuyu'dan sonra Yazıbaşı Meydanı da tamamlandı. Yazıbaşı Mahalle Meydanı, 2 Kasım'da törenle açılacak. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, meydanların, sadece çok büyük kentlere, yaşam alanlarına yönelik projeler olarak algılandığını oysa her mahallenin bir meydanının olması gerektiğini belirterek, "İlçemizdeki mahallelere alanlarına göre projeler hazırlıyoruz. İstimlak edilmesi gerekiyorsa bunu da yapıyoruz.

Torbalı sadece konut sektöründe değil; sağlıkta, eğitimde, tarımsal sanayide, ulaşımda çok hızlı biçimde gelişen, büyüyen bir ilçe. Dokunmadık mahalle, sokak bırakmayacağız" dedi.


Sosyal hayat canlanacak


Açılışı yapılacak olan meydanın Yazıbaşı Mahallesi için önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Görmez, "Yazıbaşı'nın merkezi yeni baştan şekilleniyor. Tamamlanan Kent Meydanı buraya ayrı bir güzellik ve canlılık getirecek. Sosyal hayat ivme kazanacak. Söz verdiğimiz bütün projeleri birer birer hayata geçiriyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön