26 / 04 / 2024

Torbalı'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Torbalı'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Torbalı'da "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 proje hayata geçirildi.



"Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 projeyle Torbalı 16 bin 100 metrekarelik sosyal yaşam alanına kavuştu. Ticaret merkezlerinde gerçekleştirilen modern meydanlar, ilçe halkının buluşma alanları oldu.


Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez "İzmir'in en büyük sosyal yaşam alanı için ihale aşamasındayız" dedi. Torbalı Belediyesi ilçenin altı mahallesi için hazırladığı kent meydanı projelerinden dördünü hayata geçirdi. Torbalı'nın ilk kent meydanı geçtiğimiz yıl Atatürk Mahallesi'nde hizmete açtı. Bu meydanı Yazıbaşı Mahallesi'ndeki kent meydanının açılışı izledi. Yazıbaşı'da yapımı tamamlanan kent meydanına Yazıbaşı'nın merhum Belediye Başkanlarından olan Vedat Filiz'in ismi verildi. Torbalı Belediyesi üçüncü kent meydanını ise Karakuyu Mahallesi'nde tamamlayarak hizmete açtı.


"ZİYARETÇİ AĞIRLAYACAĞIZ"


Başkan Adnan Görmez "İlçemiz çok hızlı biçimde gelişiyor ve büyüyor. Buna bağlı olarak sosyal, kültürel hayatı canlı tutacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak projelere ağırlık veriyoruz. Meydanlar serisi devam ederken, 20 bin metrekarelik alanda Torbalı'nın tam merkezinde rekreasyon alanı için çalışmalar devam ediyor. Bu İzmir'in en büyük sosyal yaşam kampüsü olacak. Çevre il ve ilçelerden ziyaretçi ağırlayacak zenginlikte bir alanı bölgeye kazandıracağız" diye konuştu.


Yeni Asır




Geri Dön