25 / 04 / 2024

Torium AVM, İstanbul Shopping Fest 'e ev sahipliği yapıyor!

Torium AVM, İstanbul Shopping Fest 'e ev sahipliği yapıyor!

Dünyanın en dinamik kentlerinden İstanbul, 18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek alışveriş festivali İstanbul Shopping Fest 'e kapılarını Torium AVM 'de açıyor



18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında İstanbul 'da yaşanacak alışveriş festivali “İstanbul Shopping Fest ” kapılarını Torium ‘da açıyor. 18 Mart akşamı Torium 'da İstanbul Shopping Fest Komitesi'nin katılımı ile düzenlenecek 'Gong Töreni' ile 40 gün 40 gece sürecek alışveriş festivali başlayacak. Torium, İstanbul Shopping Fest'in açılışına yönelik özel bir partiye de ev sahipliği yapacak. 18-19 Mart tarihlerinde gece saat 02.00 'ye kadar açık kalacak olan Torium 'da 19.00 'dan itibaren başlayacak Fransız Show grupları tarafından sergilenecek özel gösterilerin yanı sıra, gece boyunca devam edecek çarkıfeleklerle dağıtılacak sürpriz hediyeler, dj performansları, birbirinden özel etkinlikler ve markaların çok özel indirimleri ziyaretçilere muhteşem bir festival havası sunacak.

Dünyanın en dinamik kentlerinden İstanbul, 18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek alışveriş festivali İstanbul Shopping Fest 'e kapılarını Torium AVM 'de açıyor. 18 Mart gecesi İstanbul Shopping Fest Komitesi'nin katılımı ile düzenlenecek 'Gong Töreni' ve sonrasında ünlü konukların katılımı ile Torium 'da düzenlenecek özel bir açılış partisi ile İstanbul 'a merhaba diyecek Shopping Fest 40 gün 40 gece boyunca alışveriş tutkunlarını cezbedecek.

18 - 19 Mart gecesi 02.00 'ye kadar açık olacak Torium AVM, festival boyunca da saat 23.00 'a kadar hizmet verecek. Türkiye 'nin ilk kapalı kar eğlence merkezi Snowpark, festival kapsamında alışveriş merkezinin açık kaldığı saatlere kadar özel etkinlikleri ve sürprizleri ile festival heyecanını yaşatacak. İlk kez Türkiye 'de Torium 'da ziyaretçilerle buluşan “Dinozorlara Yolculuk ” sergisi ise 18-19 Mart tarihlerinde saat 23.00 'a kadar açık olacak.

İstanbul Shopping Fest süresince Torium'da bulunan mağazalar yeni sezon ürünlerini yüzde 30 'lara varan indirim fırsatları ve sürprizler ile ziyaretçilerine sunacak. Festivalin coşkusunu Torium 'da alışveriş yaparak yaşayanları ayrıca farklı hediyeler ve indirim çekleri kazanma şansı bekliyor.


Geri Dön