29 / 04 / 2024

Torun Center projesi önümüzdeki aylarda satışa çıkacak!

 Torun Center projesi önümüzdeki aylarda satışa çıkacak!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Torunlar GYO projesi Torun Center kapsamında satışlar önümüzdeki aylarda başlayacak



Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mecidiyeköy Ali Sami Yen Stadyumu arsasında hayata geçirdiği projenin adını sır gibi saklıyordu. Projenin adı;  Torun Center  olarak açıklandı. Torun Center'ın önümüzdeki aylarda satışa çıkması planlanıyor


Toplamda 1 milyar liralık yatırım bedeliyle yükselen Torun Center'ın 2014 yılı içerisinde teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Torun Center projesi, 3 blok halinde yükseliyor. Zengin yeşil alana sahip olacak Torun Center Mecidiyeköy'de toplam inşaat alanı 200 bin metrekare olarak belirlendi. 


Torun Center'da sadece rezidans daireler değil ofisler de bulunuyor. Rezidans daireler 42 katlı 2 blokta ve ofisler ise 37 katlı tek blokta yer alıyor. 


 Aga Khan Ödüllü Mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan Torun Center projesinde konutların 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlanacağı belirtiliyor. Proje kapsamında 3 blokta İstanbul Boğazı'ndan Marmara Denizi'ne uzanan farklı panoramik manzaralara şahit olabilecek. Torun Center, zengin peyzaj alanları, iç bahçelere, üç katlı otopark, kafeler, açık teraslar, restoranlar ve sosyal alanlardan meydana geliyor. 


Tel: (0216) 425 20 07

http://www.istanbulunmerkezi.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön