25 / 04 / 2024

Torun Center'da asansör faciası!

Torun Center'da asansör faciası!

Torunlar GYO tafafından Mecidiyeköy'de inşa edilen Torun Center'da 4 ayda 3 felaket yaşandı. Ali Sami Yen Stadyumu arsasında gerçekleştirilen projede bu akşam asansör faciası yaşandı...



Torunlar GYO tafafından Mecidiyeköy'de inşa edilen Torun Center'da 4 ayda 3 felaket yaşandı. Ali Sami Yen Stadyumu arsasında  gerçekleştirilen projede bu akşam  asansör faciası yaşandı


Şişli'de Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi'ndeki bir rezidans inşaatında çalışan işçilerin içinde bulunduğu asansör, henüz belirlenemeyen bir nedenle zemine düştü. 


Ölenler var


Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında zemine düşen asansördeki işçileri çıkarmak için çalışmalar devam ediyor. Çalışmaya itfaiye ekiplerinin yanı sıra, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri de katılıyor. 


Kazanın meydana geldiği inşaat çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olay yerinde bekleyen işçi yakınlarını sakinleştirmeye çalışıyor. Olay yerinde bekletilen ambulanslarda görevli sağlık personeli de fenalaşan işçi yakınlarına müdahale ediyor. 


İçinde kaç işçinin bulunduğu öğrenilemeyen asansörde, ölenlerin olduğu belirtildi. 



Torun Center'da 6 işçi hayatını kaybetti!





Projede 26 Mayıs'ta yangın çıkmıştı. 


https://emlakkulisi.com.tr/torun-center-insaatinda-yangin-cikti/256104


23 Ağusos'ta patlama meydana gelmişti.


https://emlakkulisi.com.tr/mecidiyekoyde-patlama-meydana-geldi/281788


Torunlar GYO'dan asansör kazası ile ilgili basın açıklaması!

AA


Geri Dön