28 / 03 / 2024

Torun Center'ın 3'te 1'i satıldı!

Torun Center'ın 3'te 1'i satıldı!

Torunlar GYO'nun eski Ali Sami Yen stadı arsası üzerinde hayata geçirdiği Torun Center'ın, yüzde 30'u satıldı. Bir kent meydanının da planlandığı projenin metrekare konut fiyatı ise 5.500 dolardan başlıyor.




Eski Ali Sami Yen Stadı'nm arazisine Torunlar GYO tarafından inşa edilen Torun Center'da geri sayım başladı. Bir yıl sonra teslim edilmesi planlanan ve kaba inşaatının yüzde 67'si tamamlanan projede konutlann yüzde 32'si, ofislerin ise yüzde 35'i satıldı. 1 milyar TL yatırımla hayata geçirilen projenin, 2015 yılı 3. çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 


Alt platformda konumlandırılan yatay bahçe ofislerinin Türkiye'de ilk kez Torun Center'da yer aldığını anlatan Emre Torun "Yatay ofisler, İstanbul için yeni çalışma ortamı sunuyor. Günde 10 bin kişinin çalışıp yasayacağı öngörülüyor. 


Ali Sami Yen ruhuna uygun bir heykel için de hazırlıklar yapılıyor. 160 metrelik iki konut kulesi toplam 42 kattan, ofis kulesi ise 36 kattan oluşuyor. Projedeki üc bloğun tüm cepheleri, dördüncü katlardan itibaren deniz manzaralı" dedi. 




Star


Geri Dön