25 / 04 / 2024

Torunlar GYO 5. Levent'in yüzde 85'i satıldı!

Torunlar GYO 5. Levent'in yüzde 85'i satıldı!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon liralık ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİ AŞ mülkiyetindeki 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor.



Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon liralık ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİAŞ mülkiyetindeki 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun,"Birinci etabın yüzde 85'inin satışını tamamladığımız 5. Levent'te, İstanbul'un en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesini gerçekleştiriyoruz" diyor. 


http://www.5levent.com.tr/


Ekonomist




Haber Hürriyet Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı...


Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile istanbul TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesinde l'inci etabın son dairelerinde satışlar devam ediyor. 1 milyar 800 milyon lira yatırım değerine sahip 5. Levent, 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak. 


Torunlar GYO'nun 1 milyar 800 milyon TL'lik yatırımla, 443 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirdiği 5. Levent projesine yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden şirket yetkilileri, "Gösterilen talep nedeni ile 1 etapta son 80 daire kalırken. son daireler için Torunlar GYO'nun sunduğu ödeme fırsatları da devam ediyor. Projeye gösterilen yoğun ilgi sebebi ile 2. etap satışlarına şubat ayında başlanacak 5. Levent projesinde. 2+1 ve 3+1 örnek daireler buvuk beğeni topluyor " dedi. 


50 FARKLI DAİRE 

5. Levent'in, şehrin merkezinde ve ulaşım projelerinin kesişim noktasında olduğuna dikkat çeken şirket temsilcileri "Yeşil alanları, sosyal donatılan ve mimarisi ile İstanbul için örnek bir proje olarak öne çıkıyor. Nisan ayında satışa sunulan ve kısa surede ilk etabının yüzde 90'ının satışr tamamlanan 5. Levent projesi, bu performansıyla yılın en çok tercih edilen projesi olma özelliğini de taşıyor. Tamamlandığında 15 bin kişinin yaşadığı, yaklaşık 20 bin kişinin kullanacağı, modern bir ekosistem sunacak olan 5. Levent projesinde. 1+1 ila 4+1 arasında değişen 50 farklı daire tipi satışa sunuluyor" dedi. 


KAMPANYALI SATIŞ 

Torunlar GYO'nun ilk satış etabı için hazırladığı kampanya kapsamında. 5. Levent'ten konut almak isteyenler için yüzde 35'i peşin ödeme olmak üzere 36 ay faizsiz Torun Vade ile taksit imkanı sunulduğunu söyleyen yetkililer, "Torunlar GYO'nun sunduğu bir diğer ödeme fırsatı da; yüzde 25'i peşin, yüzde 75'i banka kredisi seçeneği. Bu seçenekten yararlanmak isteyenler, banka kredisinde yüzde 0.93'ten başlayan özel faiz oranlarını kullanabiliyor" diye konuştu.


Hürriyet Emlak


Geri Dön