29 / 03 / 2024

Torunlar GYO 'dan En Büyük Karma Proje: Mall of Istanbul

Torunlar GYO 'dan En Büyük Karma Proje: Mall of Istanbul

Türkiye"nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından Torunlar GYO, Türkiye"nin en büyük karma (mix-ed use) kullanım projelerinden œMall of İstanbulu Perakende Günleri"nde tanıttı



Türkiye"nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından Torunlar GYO, Türkiye"nin en büyük karma (mix-ed use) kullanım projelerinden œMall of İstanbulu Perakende Günleri"nde tanıttı. Yaklaşık 491 milyon TL yatırımla hayata geçecek olan œMall of İstanbul, alışveriş merkezi, konut, otel ve ofis bloklarından oluşan konsepti ile Türkiye"nin ilk uluslararası standartlarda dağılım oranlarına sahip karma projesi olacak.

Design Development Group tarafından projelendirilen œMall of İstanbul, Mahmutbey"de inşa edilecek. Toplam 140.000 metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi içinde, 300 mağazadan oluşan 110.000 metrekarelik perakende kısmı ve 30.000 metrekarelik eğlence ve yemek alanı bulunacak. Ayrıca 110.000 metrekare yaklaşık 1200 adetten oluşan bir konut kompleksi, 25.000 metrekarelik ofis blokları yer alacak. œMall of İstanbul karma projesi içinde 300 oda kapasiteli 5 yıldızlı bir de otel bulunacak. œMall of İstanbulda iç sirkülasyon için nostaljik ˜hatlı tramvay", 120 metre kayak pistli snowpark, Türkiye"nin en büyük dönme dolabı ve planaterium astrolojik gözlem evi gibi bir çok ilkler de yer alacak.

Hürriyet Emlak


Geri Dön