16 / 04 / 2024

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi!

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi Ağustos 2015 yılı olarak belirlendi. Mecidiyeköy Torun Center projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolardan başlıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli'ye bağlı Mecidiyeköy'de yükselen  Torun Center  projesi eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisinde  Torunlar GYO  tarafından inşa ediliyor. Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Mecidiyeköy Torun Center projesi 3 kule olarak tasarlandı. Mecidiyeköy Torun Center projesi 42 katlı rezidans ve 36 katlı ofis kulesi olarak inşa ediliyor. Torun Center projesinde 353 rezidans daire bulunuyor.


Torun Center projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Mecidiyeköy Torun Center projesinde daire alanları 100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiyor.




Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi!


Torunlar GYO Torun Center teslim tarihi Ağustos 2015 yılı olarak belirtiliyor. Torun Center Mecidiyeköy projesinde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolardan, ofislerin metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlıyor.


Mecidiyeköy Torun Center projesinde ödemeler banka kredili olarak veya firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor. Torun Center Mecidiyeköy projesinin toplam inşaat alanı 241 bin metrekare olarak belirtiliyor.



Torun Center nerede?

Torun Center adres : Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli



Torunlar GYO Torun Center iletişim

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.toruncenter.com


projeye sor



Geri Dön