26 / 04 / 2024

Torunlar Kiptaş Finanskent 2 projesi ne zaman başlayacak?

Torunlar Kiptaş Finanskent 2 projesi ne zaman başlayacak?

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torunkent

Alibeyköy'de Kiptaş'tan aldığı araziye 4 bin 188 konut, üniversite ve hastane inşa edecek olan Torunlar GYO'nun projeye ortak arayışı içerisinde olduğunu duyurmuştuk. Peki Torunlar Finanskent 2 ne zaman başlayacak?




Torunlar GYO'nun, Kiptaş'tan aldığı Finanskent 2 arazisinde başlayacağı proje için ortak arayışında olduğunu daha önce duyurmuştuk. Bu yıl içerisinde satışı sürekli ertelenen Torunlar Finanskent 2 projesi ne zaman satışa sunulacağı belirsizlik taşıyor.


Bu yıl eylül ayında Torunlar'ın Torun Center projesinde yaşanan asansör faciasından sonra yol haritası değişti. Torunlar, Finanskent 2 projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ÇED Olumlu Belgesi'ni 6 Kasım 2014 tarihinde almıştı.


515 bin 977 metrekare alanda yükselecek olan proje TEM'e cepheli konumda yer alıyor. Projede inşaat alanının yüzde 54,28'i Torunlar GYO'ya ait olacak. İçerisinde konutlar, Bezm-i Alem Üniversitesi Hasdal Kampüsü ve hastanenin yer alacağı Torunlar Finanskent 2 projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli olacak.


4 bin 188 konutun inşa edileceği Torunlar Finanskent 2 projesinde 4 adet açık yüzme havuzu, 2 adet kapalı yüzme havuzu, cafe, restoran, spor merkezi, gölet ve rekreasyon alanları bulunuyor. Projede 5 bin 262 araçlık otoparkın olacağı projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor.




Tel: 0212 267 47 30

Web: www.torunlargyo.com.tr

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön