29 / 03 / 2024

Toshiba E-CORE LED lambalar, hem çevreye hem keseye duyarlı!

 Toshiba E-CORE LED lambalar, hem çevreye hem keseye duyarlı!

Az elektrik tüketen ve doğaya saygılı LED lambalar, ekonomik ve verimli olmalarının yanı sıra uzun ömürlü ve dayanıklı yapılarıyla da klasik ampullerin yerini alıyorlar




Toshiba’nın 800 lümenin üzerindeki klasik tasarımı 12W A60 Wide Distribution, estetik ve performans olarak oldukça üst seviyede. Son derece yoğun ışığı ve rakipsiz verimliliğiyle her alanda 60W ampulün yerine geçiyor. Işığı 260⁰’lik geniş açıyla yansıtan 12W A60 Wide Distribution, güçlü ışığıyla geniş alanlarda bile en ideal ışık kaynağı. 25.000 saatlik kullanım ömrü olan lamba, sıcak beyaz ve soğuk beyaz renk seçeneklerine sahip.


Toshiba E-CORE LED aydınlatma ürünleri, 60.000 saate kadar bakım-onarım gerektirmeden çalışıyor. Akkor lambalara göre %80 daha az enerji harcayan ve CO2 salınımı yapan E-CORE LEDler, sarsıntı ve titreşimlere de dayanıyor. Neredeyse hiç ultraviyole ve kızıl ötesi ışık yaymayan Toshiba LED lambalar, daha az ısı yaydıklarından havalandırma maliyetlerini de azaltıyor. Toshiba’nın E-CORE LED lambaları, her tür ihtiyaca yönelik yeni ve yaratıcı fırsatlar sunan birçok boy ve renkten oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip.


 


Geri Dön