19 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.



Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında fırsatlar devam ediyor. Toplam 187 adet villadan oluşan projede fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa edilen  Toskana Orizzonte  Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de teslimlerin 1. etapta 2015 yılı Eylül ayında, 2. etapta ise 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 3 ve 7 odalı konut tiplerine yer veriliyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte'de yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında; kalan yüzde 75'lik konut bedeli banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi ile vadelendiriliyor.


Toskana Orizzonte Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; açık tenis ve yürüyüş alanları,olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, kids gym, yarı basketbol ve voleybol sahaları, squash ve padel kortları, SPA ve güzellik merkezi,  Sağlık Kulübü bulunuyor. 


Toskana Orizzonte Büyükçekmece adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön