26 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.



Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığında inşa edilen  Toskana Orizzonte  Villaları 3 ve 7 odalı olarak dizayn edildi. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa teslimlerinin 1. etapta bu yıl eylül ayında, 2. etapta 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


İstanbul Büyükçekme'de yükselen Toskana Orizzonte Evleri Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede bulunuyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte'nin sosyal alanları; SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortlarıyarı basketbol ve voleybol sahaları açık tenis ve yürüyüş alanları, kids gym, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, Sağlık Kulübü'nden oluşuyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Toplam 187 adet konuttan meydana gelen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde ya da banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön