19 / 03 / 2024

Toskana Orizzonte Evleri teslimleri ne zaman?

Toskana Orizzonte Evleri teslimleri ne zaman?

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Toskana Orizzonte Evleri teslimleri ne zaman?



Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor.


Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede lansmana özel fırsatlar ile satışları devam ediyor. Proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toskana Orizzonte Evleri teslimleri ne zaman? 

İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılması planlanan projede konu fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön