26 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Evleri ulaşım!

 Toskana Orizzonte Evleri ulaşım!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor. Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Lansmana özel fırsatlar ile satışlarının devam ettiği projede Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçiriliyor. Projede villa tipleri  3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi.


Teslime kadar taksit imkanı sağlanan proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor.


Ortak kullanım alanarı arasında projede  yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede ev fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede ilk etap teslimleri bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Toskana Orizzonte Evleri ulaşım bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyo


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön