20 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Konutları fiyat!

 Toskana Orizzonte Konutları fiyat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede ödemeler banka kredisine uygun şekilde uygulanıyor. Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 625 bin dolardan başlıyor.



Sosyal alanları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçiriliyor. Projede ödemeler banka kredisine uygun şekilde uygulanıyor. 


Ulşaım bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ettiği projede villa seçenekleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Projede ilk etap teslimleri bu yıl Eylül'de gerçekleşecek.


Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında projede evler 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Toplam 50 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede 2. etap teslimleri Haziran 2016 yılında yapılacak.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön