29 / 03 / 2024

Toskana Orizzonte Konutları nerede?

Toskana Orizzonte Konutları nerede?

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen Toskana Orizzonte Konutları projesi 187 villa ve 16 mağazadan meydana geliyor. Projede lansmana özel indirimler devam ediyor. Peki Toskana Orizzonte Konutları nerede?



Banka kredisine uygun ödeme sağlanan proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor.


Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği  Toskana Orizzonte  Konutları projesi toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Lansamana özel fırsatlar ile satışları devam eden projede ilk etap teslimleri bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor. Projede daire fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.


Toskana Orizzonte Konutları nerede?

Proje lokasyon bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Toskana Orizzonte Konutları nerede?


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön