26 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte lokasyon bilgileri!

 Toskana Orizzonte lokasyon bilgileri!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte lokasyon bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. Toplam 187 adet villa şeklinde tasarlanan proje İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa ediliyor.



Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen  Toskana Orizzonte  projesinde yüzde 18 KDV oranı uygulanıyor. Satışları devam eden proje 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. 


Ortak kullanım alanlar arasında Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, kids gym, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları bulunuyor.


3 ile 7 oda arasında değişen villa tiplerinin bulunduğu Toskana Orizzonte projesinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor. Proejde 5.400 metrakere kapalı ve 10.500 metrekare açık alandan oluşan Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü'de mevcut.


Villa fiyatlarının 625 bin dolardan başladığı projede 1. etap teslimleri bu sene Eylül'de, 2. etap teslimleri ise Haziran 2016 yılında gerçekleşecek. Proje Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak tanıtılıyor.


Toskana Orizzonte lokasyon bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön