25 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Villaları fiyat!

Toskana Orizzonte Villaları fiyat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam ediyor. Toskana Orizzonte Villaları fiyat listesi kapsamında 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor.



Lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede yürüyüş ve jogging parkurlar, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, squash ve padel kortları, açık tenis bulunuyor. 


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen projede evler banka kredisine uygun olarak satışa sunuluyor. Toplam 16 mağazası bulunan projede teslime kadar vade imkanı sunuluyor. 


Toskana Orizzonte Villaları fiyat listesi kapsamında 625 bin dolardan satışa sunuluyor. İlk etabı bu yıl eylül ayında, 2. etabı ise 2016 yılı Haziran ayında teslim edilecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön